top of page

Voorouders

Hoe je het ook draait of keert, iedereen is onlosmakelijk verbonden met zijn / haar voorouders. Onder je voorouders vallen in de eerste plaats je ouders, grootouders, tantes, nonkels, overgrootouders. En deze lijn gaat helemaal terug tot aan de eerste oermensen op aarde en tot en met het eerste leven hier op aarde.


Hun bloed stroomt door je lichaam, hun genen zijn aanwezig in je dna en hun informatie ligt opgeslagen in al de cellen van je lichaam.

Ook hun energie is aanwezig in je energielichaam.

Hierdoor worden vaak ziekte en fysieke problemen doorgegeven van generatie op generatie. Zelfs emotionele en psychische issues, trauma, overtuigingen, …. worden doorgegeven.


Via ritueel en voorouderhealing kan je jezelf bevrijden van de zware energie, patronen, trauma, overtuigingen,…. die je meegekregen hebt van je voorouders.

Door dit te doen bevrijd je niet alleen jezelf, maar ook alle anderen die voor jou zijn gekomen en al de generaties die na jou komen.


Uiteraard heb je niet alleen zware stukken meegekregen van je voorouders. Ook de kracht, het licht en de liefde van ze stroomt door je heen.

Werken met de voorouders is daarom een heel belangrijke stap in het helingsproces. Het is je kracht, het zijn je wortels. Hoe dieper je verbinding maakt met je wortels, hoe makkelijker je terug in balans komt als je uit het lood geslagen wordt of de storm je omver probeert te blazen.


Liefs,

Kevin 🌟🌈


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page