top of page
thumbnail_IMG_4225.jpg

Shamanic Vibrational Bodywork

Shamanic Vibrational Bodywork is een helende reis naar de verbinding met jezelf. Een reis naar thuiskomen in je lichaam, thuiskomen in je hart, thuiskomen in jezelf.
Je leert jezelf op een nieuwe en bewustere manier kennen en leert de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen helingsproces.

 

Therapieën en coaching gericht op praten kan voor velen misschien een eerste veilige stap zijn in het proces van helen, verwerken en loslaten. Maar het brengt je niet in de diepte om de oorzaak van het probleem te gaan aanpakken. Hiervoor moeten we voorbij het denken gaan, voorbij de mind, voorbij de verhalen in het hoofd. Hiervoor moeten we verbinding maken met een plek voorbij woorden.

 

Dit doen we door te gaan werken met het lichaam (fysiek, emotioneel, energetisch,….) dmv ademhaling, klank (zoals de sjamanistische drum) en aanraking.

Adem, klank en aanraking nodigen je uit om verbinding te maken met je lichaam en in verbinding te komen met je gevoel. Het brengt je naar de basis van alles dat aanwezig is in jezelf.

Dmv ademhaling en klank brengen we de rivier van energie in beweging zodat blokkades opgelost kunnen worden, emotionele lading kan vrij komen, overtuigingen kunnen losgelaten worden, zodat er ontspanning kan ontstaan, ……

 

Wanneer alles terug kan stromen en in balans komt, dan zal er werkelijk heling ontstaan.

De tools van de Sjamaan

 

Ademhaling:

Het dagbewustzijn probeert oude pijn en emoties niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied in je lichaam weg te houden, waardoor je niet volledig aanwezig bent. Wanneer je met je adem werkt, kan je deze delen weer opnieuw bewust maken.

De ademhaling is voor de Sjamaan ook een hele krachtige tool om energie te transmuteren. 

 

Klank:

De Sjamaan gebruikt klank omdat de trillingen en vibraties diep doordringen op alle lagen en in alle delen van het fysieke en energetische lichaam, in alle lagen van jezelf.

Geluid helpt je om de aandacht te verplaatsen vanuit het hoofd naar je lichaam, gevoel en emoties. 

Het brengt je in een andere staat van bewustzijn doordat de hersengolven vertragen.

 

Aanraking:

Aanraking stimuleert de tastzin en het voelen waardoor het jouw op een dieper niveau in verbinding kan brengen met jezelf. Een diepe aanraking werkt helend en is een manier van communiceren en verbinden vanuit een diep proces naar binnen.

Shamanic Vibrational Bodywork kan ook ingezet worden bij de ondersteuning en behandeling van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, hyperventilatie, rugpijn,….), chronische ziektes en als aanvulling op medische zorg. Het versterkt en herstelt het natuurlijk herstel- en helingsproces van het lichaam.Vaak zijn fysieke klachten ook het gevolg van disbalans in je energiesysteem, van emoties die vast zitten, te veel negatieve gedachten, ….

bottom of page