top of page
thumbnail_IMG_4225.jpg

Shamanic Vibrational Bodywork

Shamanic Vibrational Bodywork is een helende reis naar de verbinding met jezelf. Een reis naar thuiskomen in je lichaam, thuiskomen in je hart, thuiskomen in jezelf.
Je leert jezelf op een nieuwe en bewustere manier kennen en leert de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen helingsproces.

 

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met energie, klank, adem, stenen, massage, drukpunten, .... Net wat op dat moment nodig is.
 

Via Shamanic Vibrational Bodywork brengen we de energiestroom in het lichaam terug in balans en geven het lichaam de ruimte om te ontspannen.
Blokkades worden opgelost, emoties kunnen weer gaan stromen om doorvoelt en losgelaten te worden, er ontstaat stilte in je hoofd, je komt dieper in verbinding met jezelf, …..

De behandeling werkt door op de verschillende lagen van wie je bent. Fysiek, emotioneel, mentaal, subtiel, energetisch, spiritueel.

Shamanic Vibrational Bodywork kan ook ingezet worden bij de ondersteuning en behandeling van fysieke klachten (hoofdpijn, buikpijn, hyperventilatie, rugpijn,….), chronische ziektes en als aanvulling op medische zorg. Het versterkt en herstelt het natuurlijk herstel- en helingsproces van het lichaam.
Vaak zijn fysieke klachten ook het gevolg van disbalans in je energiesysteem, van emoties die vast zitten, te veel negatieve gedachten, ….

Het dagbewustzijn

 

Het dagbewustzijn probeert oude pijn en emoties niet te voelen door de aandacht en de adem uit een bepaald gebied in je lichaam weg te houden, waardoor je niet volledig aanwezig bent.
Tijdens de behandeling kunnen we opnieuw verbinding maken met deze delen van je lichaam. We laten de energie weer stromen zodat weerstand weg ebt, blokkades worden opgelost en er ruimte ontstaat voor heling.
Oude pijnen en emoties kunnen weer gaan stromen om gevoeld te worden en losgelaten te worden.
Oude overtuigingen lossen op en maken plaats voor nieuwe.

 

Mijn toolbox bestaat uit de volgende technieken:

  • Sjamanistisch ademwerk

  • Drum en klank

  • Meridiaan en orgaan behandeling

  • Energetische buikmassage

  • Chakra behandeling

  • Hucha Rumi: diepe reiniging van je energie

  • Voorouderhealing

  • Saminchakuy Ritueel: diepgaand zuiveringsritueel

  • Ritueel voor het zuiveren van de container van emoties

Blijf je liever in de eigen vertrouwde omgeving, dan kan je ook een healing op afstand aanvragen.

De werking blijft hetzelfde.

bottom of page