top of page
Himalaya

Nusta Karpay

De Nusta Karpay bestaat uit 7 inwijdingen die je ontvangt via 7 krachtige ceremonies.

De Nusta`s zijn de Inca Priesteressen / Natuurgodinnen en staan symbool voor de vrouwelijke helpers van Pachamama.

 

De inwijdingen zorgen ervoor dat het vrouwelijke in jezelf wordt geheeld zodat er nieuwe balans kan ontstaan tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. Het brengt je dichter bij je gevoel en jezelf.

 

Deze ceremonies brengen opnieuw de zachtheid terug naar de aarde.

 

Je wordt verbonden met Moeder Aarde, de Godinnen, Priesteressen, Tempels, Heilige Bergen. Je chakra`s worden geopend voor verlichting.

 

Je loopt het regenboogpad waarbij je door 7 poorten zal stappen. Elke poort opent een nieuwe laag in jezelf, een nieuwe laag van bewustzijn. Je komt helemaal thuis in jezelf.

 

Tijdens de ceremonies staat de energie van het getal 7 centraal. 7 chakra`s, 7 inwijdingen, 7 poorten, 7 lagen,  7 Godinnen / Priesteressen.

De 7 energie staat voor magie, spiritualiteit, onderzoek, zelfreflectie, ambitie en potentie. De 7 staat voor het vrouwelijke.

De 7 nusta`s

 

 

Mama Occlo

De godin van de gronding verbindt je opnieuw met Moeder Aarde en het Titicacameer. Ze brengt ” de zaadjes van licht” in je chakra’s, zodat je je kan ontplooien tot wie je in wezen bent. Zij zorgt ervoor dat je stevig gegrond bent.

Breng voor deze ceremonie 7 stenen mee ( het hoeven geen kristallen te zijn).

 

Doña Mujia

Zij is de godin van het water en helpt je om je ego te verzachten. Ze ruimt zware energie op die je vasthoudt in je buik. Zo kan je buikcentrum weer een plek van creativiteit worden.

 

Mama Simona

Wil je je voorouderlijke lijn helen? Voel je jezelf niet helemaal thuis op de plek waar je woont? Dan kan je hulp vragen aan Mama Simona.

Deze godin verbindt jou met degenen die jou op je pad zijn voorgegaan, zodat je ook van hun kennis kan profiteren.

Je wordt in verbinding gebracht met de oudste vrouwelijke berg van Peru.

 

Doña Theresa

De godin van de liefde brengt je in contact met je diepste gevoelens, met datgene wat diep in je hart verborgen ligt. Zij brengt je van je hoofd naar je hart, in je voelen.

 

Maria Sakapana

De godin van de wind, van de expressie leert je trouw te zijn aan jezelf en uit te spreken wat je voelt. Ze helpt je om je eigen waarheid te durven uiten.

 

Huana Huaman Tikkla

Zij is de godin van het inzicht. Ze helpt bij het openen van het derde oog, zodat je de juiste inzichten krijgt die je nodig hebt om verder te gaan op je levenspad.

 

Tomasa Huaman Tikkla

De godin van de integratie helpt je om innerlijk in balans te komen. Je ervaart innerlijke vrijheid en vrede.

Data: Zo 17/03 en Zo 24/03 van 14u tot 18u

Indien gewenst kan je ook altijd individueel een afspraak maken om deze inwijdingen te ontvangen.

bottom of page