thumbnail_image0-2.jpg

Nusta Karpay

De energie van de nusta karpay is lang begraven geweest in de buik van moeder aarde. De sjamaan haalt de meest pure energie van moeder aarde naar boven om ons te verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, zowel voor de man als vrouw.

 

De nusta karpay zijn 7 ceremonies die de vrouwelijke en mannelijke energie terug in balans brengt. De 7 chakra’s ontvangen heling en worden 1 voor 1 gezuiverd zodat de oerkracht van de Nusta energie opnieuw mag ontwaken.

Je verbinding met het moederland Mu / Lemuria wordt hersteld.

De 7 nusta`s

 

 

Mama Occlo

De godin van de gronding verbindt je opnieuw met Moeder Aarde en het Titicacameer. Ze brengt ” de zaadjes van licht” in je chakra’s, zodat je je kan ontplooien tot wie je in wezen bent. Zij zorgt ervoor dat je stevig gegrond bent.

Breng voor deze ceremonie 7 stenen mee ( het hoeven geen kristallen te zijn).

 

Doña Mujia

Zij is de godin van het water en helpt je om je ego te verzachten. Ze ruimt zware energie op die je vasthoudt in je buik. Zo kan je buikcentrum weer een plek van creativiteit worden.

 

Mama Simona

Wil je je voorouderlijke lijn helen? Voel je jezelf niet helemaal thuis op de plek waar je woont? Dan kan je hulp vragen aan Mama Simona.

Deze godin verbindt jou met degenen die jou op je pad zijn voorgegaan, zodat je ook van hun kennis kan profiteren.

Je wordt in verbinding gebracht met de oudste vrouwelijke berg van Peru.

 

Doña Theresa

De godin van de liefde brengt je in contact met je diepste gevoelens, met datgene wat diep in je hart verborgen ligt. Zij brengt je van je hoofd naar je hart, in je voelen.

 

Maria Sakapana

De godin van de wind, van de expressie leert je trouw te zijn aan jezelf en uit te spreken wat je voelt. Ze helpt je om je eigen waarheid te durven uiten.

 

Huana Huaman Ticcla

Zij is de godin van het inzicht. Ze helpt bij het openen van het derde oog, zodat je de juiste inzichten krijgt die je nodig hebt om verder te gaan op je levenspad.

 

Tomasa Huaman Ticcla

De godin van de integratie helpt je om innerlijk in balans te komen. Je ervaart innerlijke vrijheid en vrede.

De Nusta Karpay wordt individueel gegeven op afspraak verdeeld over 2 dagdelen.