top of page

RECENSIES

Uraraka is echt fantastisch! Kevin is een fijne man die je gerust stelt waardoor je echt helemaal ontspannen aan de sessie kunt beginnen. Het was een bijzondere middag samen met een goed vriendinnetje. De sessie heeft ons dichter bij elkaar en bij onszelf gebracht. Echt een aanrader!

Ik volgde met voldoening de Reiki 1 "Shoden" opleiding. Kevin begeleidt deze opleiding met overgave en passie. Hij creëert een warme en veilige ruimte om de beginselen van Reiki onder de knie te krijgen.

Kevin heeft me al meerdere keren geholpen om dichter bij mezelf te komen wanneer ik het moeilijk vond om de weg te vinden. Een begeleide meditatie, ademhalingsoefeningen, reiki, ... Hij heeft me geholpen waar ik het nodig had!

Reiki... Al elke keer een andere ervaring geweest, want geen enkele behandeling was hetzelfde. Kevin weet perfect wat ik op dat moment nodig heb! En ook mijn volgende afspraak ligt al vast!

Deze middag mocht ik een ademsessie ervaren bij Kevin. Mooie, zachte, helende energie en verbonden begeleiding door Kevin brachten mij alles wat ik op dat moment nodig had. Top, een echte aanrader! Dankjewel Kevin!

Fijne mens die je op zijn eigen authentieke manier verder op je pad brengt!

bottom of page