top of page
tempel

Reiki Zelfbehandeling Cirkel

Deze cirkel is een uitnodiging aan Reiki beoefenaars. Maar ook een uitnodiging voor mensen die geen Reiki beoefenen. Jezelf aanraken, liefde en warmte geven kan iedereen. 

P.s. Reiki stroomt bij iedereen!

De Reiki zelfbehandeling is 1 van de eerste dingen die je leert tijdens de Reiki cursussen. Een onderdeel dat na een tijd heel vaak wordt vergeten, omdat we maar al te graag anderen willen helpen, liefde willen geven, een behandeling willen geven,.... Altijd iets voor de ander willen doen. Maar hoe kunnen we nu echt voor de ander aanwezig zijn, als we niet aanwezig zijn voor onszelf? Als we onszelf altijd maar op de 2e plaats zetten?

 

Tijdens deze cirkel komen we samen en gaan we uiteraard onszelf behandelen met Reiki. Samen van de ene handpositie naar de andere, van het ene lichaamsdeel naar het andere. Samen in verbinding en toch ook dicht bij onszelf.
Samen maken we verbinding met onze innerlijke natuur.

Wat is Reiki?
Reiki is de Universele en Goddelijke energie en levenskracht dat in heel de schepping aanwezig is. De energie die aanwezig is in de dieren, de mensen, de planten, de bomen, het water, het universum, andere planeten, de zon, de maan, ....... Reiki is wat het hele bestaan met elkaar verbind.
Reiki ondersteunt ons om dieper verbinding te maken met wie we werkelijk zijn.

Wanneer? Zo 18/02, 31/03, 28/04, 26/05 en 30/06 telkens van 14u tot 16u

bottom of page