top of page
Image by Benjamin DeYoung

Voorouder Ritueel

Onze energie wordt onderverdeelt in verschillende soorten van ki (energie). 1 daarvan is de Yuang Ki of Voorouderlijke Energie. De oerenergie die steeds van generatie op generatie wordt doorgegeven, onze energetische erfenis.

 

Deze energetische erfenis is een grote bron van kracht en brengt je in verbinding met jouw wortels. Het maakt deel uit van wie je bent.

 

De blauwdruk die wordt doorgegeven van generatie op generatie bevat heel de geschiedenis van jouw voorouderlijke lijn. Dus niet alleen de kracht, liefde, moed, ….. Maar ook trauma, gezondheidsproblemen, mentale problemen, overtuigingen, structuren, ….. worden mee doorgegeven. 

Het is hierin aan jou de keuze of je dit deel van de blauwdruk blijft volgen of jij hierin verandering wil brengen om een gelukkiger en gezonder leven te leiden. Aan jou de keuze welke erfenis jij wil doorgeven aan de volgende generatie. 

" One day we will become an ancestor of others. So be careful with your words and actions, and heal the wounds that your ancestors carried. For in the next turn of the spiral you will be the reflection in the mirror of your own blood. "

Met het Voorouder Ritueel ga je aan de slag met 3 voorouders naar keuze. Dat kunnen je ouders zijn, tantes, nonkels, grootouders, ….. Voorouders die nog leven of voorouders die heen gegaan zijn.

Met het lichaam als intuïtief instrument gaan we samen op zoek naar de zware energie, koppelen deze los en offeren we aan Pachamama en de Spirit van het Vuur.

 

Bij het vuur nemen we ook een moment om de Voorouders te eren.

Het Voorouder Ritueel is een krachtige manier om de energie in beweging te zetten, om de weg naar verandering vrij te maken en een stevige boost te geven. 

Een ritueel is niet enkel helend, maar ook een manier om een krachtige intentie neer te zetten.

bottom of page