top of page

Thunder Beings en de Drum!


De Drum wordt gerepresenteerd door de energie van de Thunder Beings. Ze reizen via de de geluidsgolven van de Drum om heling en zuivering te brengen, om ons te voeden en te helpen groeien.

Ze verschijnen fel, intens en vol toorn om grote en sterke blokkades op te ruimen zodat we uit en voorbij ons lijden worden gebracht opdat vrede op aarde en in ons hart kan ontstaan.

Ze verlichten mind, body en soul. Ze doen ons hart ontwaken.Wie zijn de Thunder Beings?


Thunder Beings regeren over de natuur en al het leven. Ze ondersteunen een evenwichtig leven en vernietigen alles op hun pad wat disbalans veroorzaakt. Ze reizen door de wolken en de bliksem en spreken doorheen de wind en de donder. Ze manifesteren zich in de stormen en regenbogen. Ze stromen via de regen naar beneden.


Deze wezens creëerden het universum, de wereld en al het leven. Ze gaven de mensen voedsel, onderdak, vuur, de eerste taal, de wet, wijsheid, de kunsten, spiritualiteit, wetenschap en al de kennis die er dag van vandaag bestaat. Ze zorgden voor de mensen zoals ouders voor hun kinderen zorgen.

De Thunder Beings beschermen het leven op aarde en houden het in stand. Ze gebruiken water (regen) en wind om het aardoppervlak te reinigen en penetreren de grond dmv bliksem om te zuiveren. De regen voedt alle wezens en door de bliksem zuiveren en verlichten ze de lucht dat we inademen, het water dat we drinken en de aarde die we cultiveren.

De bliksem zorgt voor ozon om de ozonlaag te versterken. Ze planten zelfs op een indirecte manier nitraten in de aarde, wat dan weer voeding is voor de planten.


Thunder Beings verschijnen niet alleen in de vorm van bliksem en donder, maar ook in stenen, de dieren, de mensen, de elementen, …… Ze zijn overal aanwezig in de natuur. Ze leven in de mind, het lichaam en het hart van iedereen!Ps: De laatste weken, maanden en jaren zijn de Thunder Beings al heel intens aanwezig hier in ons kleine landje. Denk maar aan de hevige regenbuien, de felle winden en stormen die de laatste tijd door ons land trekken. Een initiatie en uitnodiging om grote blokkades op te ruimen, je hart te helen, om uit het lijden te stappen, zodat er vrede kan ontstaan in jezelf en in je hart.Liefs,

Kevin 🌈


𝕄𝕒𝕪 𝕪𝕠𝕦 𝕗𝕚𝕟𝕕 𝕙𝕠𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕠𝕕𝕪, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖𝕝𝕗!


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page