top of page

Me & My Mesa


Het woord mesa betekent tafel in het Spaans, maar het betekent ook hoogplateau, de plaats waar de sjamaan de Spirits gaat ontmoeten. De mesa is een draagbaar altaar (waar ik naartoe ga om de Spirits te ontmoeten) of medicijnbundel die wordt gebruikt voor genezing, ceremonie, gebed en divinatie. Mijn

Mesa omvat helende stenen en andere items die elementen van mijn persoonlijke genezingsreis vertegenwoordigen.

De mesa vertegenwoordt de wereld in heilige balans en heelheid, telkens wanneer deze wordt geopend, worden energetische krachten geactiveerd om een persoon in ayni of balans te brengen. De energiegeneeskunde van de Q'ero en andere inheemse volkeren van over de hele wereld is gebaseerd op het aanroepen en manipuleren van een elementaire kracht die alle levende en levenloze materie doordrenkt.


De mesa is een weergave van mijn leven, mijn wonden, mijn angsten, mijn prestaties,….. De mesa ben ik en de mesa is levend.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page