top of page
thumbnail_IMG_4225.jpg

Healing & Ritueel

Volgens de Q'ero Paqo's bestaat heel het universum uit levende energie. Het is de bron waar alles uit ontstaat. De wereld van levende energie noemen zij Kawsay Pacha. De sterren en planeten, rivieren en oceanen, bergen en stenen, de mensen en de dieren, huizen, voertuigen, voedsel, .....Alles bestaat uit levende energie en staat in verbinding met elkaar.

 

In de levende energie wordt een onderscheid gemaakt tussen 2 soorten van energie, sami (lichte energie) en hucha (zware energie). 

Zware energie ontstaat wanneer we bv te veel negatief denken, wanneer we emoties vasthouden en niet uiten, wanneer er trauma vast zit in het lichaam, wanneer we te veel zwaarte van anderen hebben overgenomen, …..

Het onderscheid tussen lichte en zware energie staat niet gelijk aan goed en kwaad. Er wordt geen oordeel aan verbonden. Beide zijn gewoon energie, licht of zwaar.

 

De bedoeling is dat we tijdens een healing of ritueel de zware energie omzetten in lichte energie zodat alles terug kan gaan beginnen stromen. In het lichaam, in de aura, de meridianen, in je leven als je bv ergens vastgelopen bent, in je relaties, ……

 

 

Vaak kan een healing of ritueel de oorzaak van vele fysieke klachten verhelpen, zoals darmklachten, hoofdpijn, maagpijn, schouders die vast zitten, hyperventilatie, ……

Ook emotionele klachten en mentale klachten kunnen met een healing of ritueel verholpen worden.

Het Inca Sjamanisme bestaat uit vele mooie rituelen, ceremonies, helingen en inwijdingen. Ze brengen balans en heling, zorgen voor het vertragen en verstillen, ondersteunen om vanuit het hoofd terug in je hart te zakken , brengen zuivering, brengen je terug in verbinding met jezelf,.....

Mijn Sjamanistische toolbox bestaat uit de volgende technieken:

  • Illuminatie / Sjamanistisch ademwerk: hierbij werken we op de onderste 3 chakra’s om de wonden uit het verleden los te laten. 

  • Hucha Rumi: diepe reiniging van je energie.

  • Mesa Healing: healing met khuya's (stenen)

  • Voorouderhealing

  • Saminchakuy Ritueel: diepgaand zuiveringsritueel

  • Muki Ritueel: ritueel voor de zuivering en de bescherming van het navelgebied (organen,spijsvertering)

  • Ritueel voor de zuivering van je verleden en het vrijmaken van de weg voor de toekomst.

  • Ritueel voor het zuiveren van de container van emoties.

  • Nusta healing: healing op je chakra's

Blijf je liever in de eigen vertrouwde omgeving, dan kan je ook een healing op afstand aanvragen.

De werking blijft hetzelfde.

bottom of page