top of page

Nusta Mesa

Bij het creëeren van mijn Nusta Mesa heb ik verschillende krachtplekken bezocht waar de Nusta energie aanwezig is en vanwaar ik telkens 1 of meerdere khuyas (stenen) heb gevonden voor mijn Nusta Mesa.


Op de eerste plek die ik bezocht heb, dacht ik bij mezelf “ik ga hier geen enkele steen vinden” want er waren helemaal geen stenen te bespeuren 🤣 Tot ik op een gegeven moment bij een groot meer aankwam. Ik stapte naar beneden, en ja hoor, daar lagen men eerste 2 khuyas, Verbonden met de energie van Mama Occlo en Doña Mujia. Ook geen toeval want beide godinnen zijn verbonden met het water.

De 2e krachtplek die ik bezocht, kreeg ik bij aankomst onmiddellijk een gevoel van angst over me heen. Alsof ik aangevallen ging worden en vermoord ging worden. Ik ging het bos in en dat gevoel werd alleen maar sterker. Ik had zelfs bang van de insecten en het geritsel tussen de struiken. De natuur was mij op dat moment flink aan het triggeren om die angst verder te doorvoelen. Op een gegeven moment kwam ik mijn 3e khuya tegen, verbonden met Mama Simona. In de steen heb ik dan ook mijn angst geblazen om het los te laten.


De 3e plek die ik bezocht was heel bijzonder. Daar vond ik eerst mijn 4e khuya, verbonden met Doña Theresa. Maar ik had zo een gevoel dat ik hier nog een khuya ging tegenkomen.

Op het einde van mijn wandeling lag er een groot labyrint. Deze ben ik in alle stilte beginnen lopen tot in het centrum. En daar, recht voor mijn neus een 5e khuya 🤩 Verbonden met de energie van Maria Sakapana. Hoe bijzonder was dat dan wel 🌈


Voor mijn laatste 2 stenen had ik eigenlijk geen idee op welke krachtplekken ik moest zijn. Ik voelde ook geen impuls om nog ergens anders naartoe te gaan.

En op een gegeven moment voelde ik dat de khuyas aanwezig waren op de plek waar ik woon. Een tijdje terug had ik een steen op geraapt bij ons tuinhuis en die had ik op de vensterbank gelegd. Dat is dus uiteindelijk mijn 6e khuya geworden, verbonden met Huana Huaman Tikkla. En de 7e lag naast mijn bed 😃 Verbonden met Tomasa Huaman Tikkla.

Wonen op mijn eigen krachtplekje 😊


Wat was dit een bijzondere en helende reis!


Klik hier voor meer info over de Nusta Inwijdingen.


Liefs,

Kevin ☀️🌈🐢


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page