top of page

Een diepere verbinding met stenen

Bijgewerkt op: 28 dec. 2022


Wat ik in de laatste jaren geleerd heb in het werken met stenen, edelstenen en kristallen, is dat we in de eerste plaats de betekenis dat aan de steen wordt meegegeven loslaten. Want anders missen we de diepere verbinding die we met de steen kunnen maken. Het draait allemaal om intentie en of de steen je roept op de 1 of andere manier. Wat wil je dat de steen voor jou betekent, waar kan de steen jou op dit moment in ondersteunen, wat wil je graag loslaten, ….. Geef het mee als intentie aan de steen door het er in te blazen, of door het tegen de steen te vertellen of op een manier die goed voor je voelt zonder daarbij te gaan kijken naar de betekenis van de steen.
Wat nog belangrijk is, is dat je de steen gaat beschouwen als een levend wezen. Reinig de steen als het nodig is, laad de steen op als het nodig is, praat tegen je steen, ….. En niet te vergeten, ook de steen heeft heling nodig, niet alleen jij. Dus geef je steen af en toe een heling. Als je jezelf opent en luistert naar de steen, zal het je vertellen wat het nodig heeft, de steen zal je roepen.


Op deze manier blijft er balans in geven en ontvangen tussen jou en de steen. Enkel dan zal de steen zijn of haar medicijn schenken aan jou en je begeleiden en ondersteunen.


Open je hart en wonderlijke dingen zullen gebeuren 🌟🌈


Wil je graag het medicijn van stenen ervaren?

Kom dan zeker eens langs voor een healing


Liefs,

Kevin 🌟

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page