top of page

Mijn eerste stappen op het pad van Sjamanisme!


Ik herinner mij nog de eerste stappen op het Sjamanistisch pad als gisteren. Een weg dat zich opende bij het ontvangen van de Munay Ki en het maken van mijn eigen Drum.

Naast de inwijdingen die ik ontving tijdens de Munay Ki, ontving ik tijdens een meditatie bij het maken van mijn drum een inwijding direct van Spirit.

Een inslag van hitte dat mijn kruin binnenstroomde en heel mijn hartcentrum vulde met een intense hitte, waarna een diepe stilte ontstond. Op dat moment zelf kon ik helemaal nog niet plaatsen wat er toen gebeurde, maar wat een intense ervaring.


Een jaar later, na de Munay Ki en het maken van mijn drum, begonnen verschillende Animal Spirits van zich te laten horen, zoals de Jaguar en de Eagle. En ik moet zeggen dat het niet echt bepaald subtiel was, maar heel aanwezig.

Op die momenten zelf wist ik niet wat ze mij probeerde duidelijk te maken en heb ik daar toen ook niet naar gezocht, maar het is me wel altijd bijgebleven. Wanneer er tijdens een mediatie een Arend vlak voor je neus verschijnt of een Jaguar met zijn aanwezige energie vlak voor jou, dat vergeet je niet snel.

Nu weet ik, als ik hierop terug kijk, dat het een roep was het Sjamanistisch pad verder te gaan bewandelen.

Sinds de Munay Ki en de Drum al ondertussen 4 jaar waarin ik ook het Medicijnwiel heb afgerond en de opleiding tot Pampamesayok.


Een magisch pad dat zich steeds verder opent en me nieuwe dingen laat zien en ervaren. Een pad waarin er steeds dieper heling plaats en waarin mijn bewustzijn steeds verder groeit.


Misschien heeft Spirit jou ook al op bepaalde niet-subtiele manieren proberen duidelijk te maken dat het tijd is om dit pad te gaan bewandelen of verder te gaan bewandelen, maar wist je ook in die momenten niet wat je er mee aan moest. Weet dan dat je niet gek bent, dat je hierop mag vertrouwen. En laat deze post weer een reminder zijn van Spirit dat het tijd is.


Aho! 🔥


Liefs,

Kevin 🌈


𝕄𝕒𝕪 𝕪𝕠𝕦 𝕗𝕚𝕟𝕕 𝕙𝕠𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕠𝕕𝕪, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖𝕝𝕗!


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page