top of page

Kawaq Karpay


Wanneer je de Kawaq Karpay ontvangt, een inwijding die je krijgt tijdens de Munay Ki, wordt de verbinding van je 3e oog met de visuele cortex versterkt. Van daaruit wordt de visuele cortex verbonden met je hart.

Je visuele cortex is de zone van je brein dat visuele informatie ontvangt, integreert en verwerkt.


Tijdens het ontvangen van deze inwijding wordt je ook verbonden met de lijn van de Kawaq. De Zieners uit het verleden, het heden en de toekomst.


Wanneer je jouw innerlijk oog wil ontwikkelen en versterken om subtiel te gaan waarnemen (via zien, voelen, ruiken, …..), moet je ook bereid zijn om in de eerste plaats ook het mindere aangename onder ogen te komen. Dus ook de ongemakkelijke en pijnlijke aspecten van jezelf die je verdrietig laten voelen, die je schaamte laten voelen, die je frustratie laten voelen, …..

Wanneer je jezelf onder ogen komt zoals je werkelijk bent, en stopt met alle onaangename zaken weg te duwen, zullen de sluiers rondom je innerlijk oog 1 voor 1 worden weggehaald. Je ontwikkeld dan een helderder en breder perspectief.

Je zal ook merken dat wanneer je met de Kawaq begint samen te werken en hun hulp en begeleiding vraagt, ze jouw zullen helpen om die aspecten onder ogen te komen die je zullen helpen in het helingsproces. Pas wanneer we de dingen echt onder ogen komen kunnen we het ook werkelijk plaatsten en loslaten.

Wanneer je hun vraagt zullen ze jouw ook begeleiden in het versterken van je innerlijk waarnemen en daarop te vertrouwen.


Een bijzonder mooie Rite! Zelf ben ik een week terug aan de slag met de Kawak en de energie van deze inwijding. En het heeft me al ontzettend veel gebracht. De Kawaq zijn bij me, en laten mij de dingen zien waar ik zelf op de 1 of andere manier nog niet bij kwam, dat nog ergens weggestopt zat buiten mijn zicht.

Ze brachten aanwijzingen in mijn dromen en aha momenten gedurende de dag waardoor ik een groot stuk vanuit mijn jeugd waarbij er nog zoveel gevoelens van frustratie, boosheid en schuldgevoel zaten heb kunnen loslaten aan het vuur, gewoon door onder ogen te komen van waar deze gevoelens kwamen.


Ben jij klaar om jezelf onder ogen te komen? 👁️🔥


Voor meer info over de Munay Ki, klik hier!


Liefs,

Kevin 🌈


𝕄𝕒𝕪 𝕪𝕠𝕦 𝕗𝕚𝕟𝕕 𝕙𝕠𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕠𝕕𝕪, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖𝕝𝕗!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page