top of page

Stenen, Edelstenen & Kristallen


Als je terugblikt op de geschiedenis en kijkt naar onze voorouders, dan zal je merken dat stenen altijd een belangrijke rol hebben gespeeld in hun samenleving. Lemurië, Atlantis, Egypte B.C., de Inca’s, de Druïden, de Q’ero, ….. Van piramides tot stenen cirkels, van obelisken tot het werken met edelstenen en kristallen, van monolieten tot grote indrukwekkende tempels, ……


Onze voorouders wisten dat ze stenen konden gebruiken om de energieën vanuit het universum (de zon, de maan, de sterren, …..) te aarden en op te slagen in deze stenen. Ook verbonden ze de stenen met de energieën die aanwezig waren in de natuur op aarde. Ze gebruikten de stenen om energie op te wekken voor de samenleving, ze gebruikten de stenen om mensen te helen, ze gebruikten te stenen om toegang te krijgen tot andere dimensies, om door de tijd te reizen, …..

Ook waren de stenen voor hun dragers van informatie en wijsheid, al de verhalen van onze voorouders.


Stenen stonden centraal in vele van de oude samenlevingen hier op aarde.

De dag van vandaag beginnen stenen, edelstenen en kristallen terug hun opmars te maken en langzaam aan terug in het bewustzijn van de mensheid te komen. We worden uitgenodigd om opnieuw de verbinding met de natuur aan te gaan en ons hart te openen.


Maar op de 1 of andere manier blijft de manier van werken met stenen toch nog te mentaal. Er wordt te veel vastgehouden aan de werking die een bepaalde edelsteen of kristal is toegeschreven.

Pas wanneer je niet meer gaat kijken naar de werking dat is uitgeschreven in een boek of op internet, en je begint te werken met de steen door je eigen intenties eraan te geven (ook al staat er misschien een andere uitwerking over geschreven), zal je op een heel andere manier verbinding gaan ervaren met de steen.

Je zal beginnen voelen en ervaren wat de steen voor jou persoonlijk betekent.


Werk met je steen of stenen door ze regelmatig te reinigen (salie, palo santo, florida water, ….), ze in je handen te houden, ga er mee slapen, drum voor je stenen, zing voor je stenen, voed je stenen met rode wijn (bloed van de aarde), geef levensadem aan je stenen door er in te blazen, offer bloemen aan je stenen, leg ze in de zon en/of de maan, …..

Op deze manier zullen de stenen beginnen leven en bezield worden. Ze zullen hun helende energie en wijsheid met jou beginnen delen.Liefs,

Kevin 🌈


𝕄𝕒𝕪 𝕪𝕠𝕦 𝕗𝕚𝕟𝕕 𝕙𝕠𝕞𝕖 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕠𝕕𝕪, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕙𝕖𝕒𝕣𝕥, 𝕨𝕚𝕥𝕙𝕚𝕟 𝕪𝕠𝕦𝕣𝕤𝕖𝕝𝕗!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page