top of page
thumbnail_IMG_3464.jpg

Rite of the Womb

De Rite of the womb is een eeuwenoud ritueel dat afkomstig is uit de Amazone. 
De Rite van de baarmoeder wordt ook wel de 13e Munay Ki inwijding genoemd, maar staat los van de Munay Ki inwijdingen. Het getal 13, staat voor de 13 manen, een cyclus van een jaar.

De baarmoeder / buik / hara is een plek waar veel vrouwen en mannen (vaak onbewust) angst, spanning verdriet en trauma’s opslaan. Het ritueel is erop gericht om alle pijn, angst en verlies die erin opgeslagen is los te laten. 

 

We verbinden ons met de adem, klank en eenvoudige Yoga oefeningen om ruimte te maken in het lichaam. We brengen ontspanning in het lichaam, in de emoties en in het hoofd. Op deze manier komen we op een zachte manier thuis in de buik.

We sluiten af met een reis naar de buik van Pachamama / Moeder Aarde en de inwijding.

Deze Rite is krachtig en intens. Het brengt met zachtheid opnieuw een natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen. Een heling en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij/ hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatiekracht.

Data: 15/10 14u tot 17u

Deze inwijding kan ook individueel op afspraak.

 

bottom of page