thumbnail_IMG_2082.jpg

Rite of the Womb

De Rite of the womb is een eeuwenoud ritueel dat afkomstig is uit de Amazone. 

De Rite van de baarmoeder wordt ook wel de 13e Munay Ki inwijding genoemd, maar staat los van de Munay Ki inwijdingen. Het getal 13, staat voor de 13 manen, een cyclus van een jaar.

 

De baarmoeder is een plek waar veel vrouwen (vaak onbewust) angst, spanning verdriet en trauma’s opslaan uit dit en vorige levens. Het ritueel is erop gericht om de vrouw en de baarmoeder weer terug te brengen naar hun oorsprong van liefde en creatie en alle pijn en verlies die erin opgeslagen is los te laten. 

Dit ritueel is ook zeer geschikt voor mannen die contact willen maken met hun vrouwelijke energie en de verbinding met hun innerlijke creatiebron willen herstellen.

 

De Rite van de baarmoeder is krachtig en intens. Het brengt met zachtheid jouw schoot van creatie terug in natuurlijke balans, waardoor het gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop kan gaan stromen. Een healing en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw zijn. Elk mens mag zich weer herinneren en voelen wie zij/ hij werkelijk is. Wijs, zacht, liefdevol en boordevol creatiekracht.

Data: Vrijdag 29/07 om 14u