thumbnail_IMG_2290.jpg

Relax, Slow Down & Heal

Vanuit mezelf weet ik dat heling vaak moeilijk op gang komt of dat het gewoon wat meer tijd nodig heeft om terug bij mezelf te komen. Een paar van de redenen waarom dit gebeurt is omdat we ten eerste al veel te veel in ons hoofd zitten, ons lichaam is vaak verkrampt en gespannen waardoor het zich veel moeilijker kan openen voor energiewerk, de energieën die we oplopen van anderen zorgen ervoor dat we onze eigen energie niet meer voelen, maar van de ander. Ook de aarding speelt hierin een belangrijke rol.

Nog een belangrijke factor is uiteraard de wil om zelf te helen, en om daar ook echt voor in je kracht te gaan staan.

Tijdens deze healing sessie ontspannen we stap voor stap lichaam en geest dmv een aantal oefeningen. We vertragen op een bewuste manier via ritueel of het maken van een altaar. Op deze manier creëeren we een heilige ruimte waarbinnen jij je steeds meer opent en dieper verbind met jouw intentie voor de healing.

Tijdens de healing zelf ben ik voor jou aanwezig en ondersteun ik je daar waar nodig. Dit kan zijn dmv aanraking, stenen uit mijn mesa, drum, klank en lichttaal, ratel, vraagstelling,begeleiding met woorden, .....

Ook de spirits, lichtwezens, draken,..... zijn voor jou aanwezig als je ze nodig hebt.

De sessie duurt ongeveer 3 à 4 uur.