top of page

Stenen door de geschiedenis heen

Bijgewerkt op: 23 feb. 2022

Als je terugblikt op de geschiedenis en kijkt naar onze voorouders, dan zal je merken dat stenen altijd een belangrijke rol hebben gespeeld in hun samenleving. Lemurië, Atlantis, Egypte B.C., de Inca’s, de Druïden, de Q’ero, ….. Van piramides tot stenen cirkels, van obelisken tot het werken met edelstenen en kristallen, van monolieten tot grote indrukwekkende tempels, ……


Onze voorouders wisten dat ze stenen konden gebruiken om de energieën vanuit het universum (de zon, de maan, de sterren, …..) te aarden en op te slagen in deze stenen. Ook verbonden ze de stenen met de energieën die aanwezig waren in de natuur op aarde. Ze gebruikten de stenen om energie op te wekken voor de samenleving, ze gebruikten de stenen om mensen te helen, ze gebruikten te stenen om toegang te krijgen tot andere dimensies, om door de tijd te reizen, …..

Ook waren de stenen voor hun dragers van informatie en wijsheid, al de verhalen van onze voorouders.


Stenen stonden centraal in vele van de oude samenlevingen hier op aarde.


Steeds meer begin ik zelf dieper te voelen hoe mijn stenen me steeds terug in ayni / balans brengen, hoe ze mij helen, hoe ze mij in verbinding brengen met mijn eigen wijsheid, hoe ze mij helpen in verschillende situaties, hoe ze mijn leefomgeving terug in balans brengen en de energie verhogen, ……

Zo waardevol en noodzakelijk om dit terug in ons dagelijks leven te integreren 💚


Liefs,

Kevin 🌟4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page