Reiki & Kwantum Fysica

Bijgewerkt op: 23 feb.


Volgens de kwantumfysica, bleek dat onzichtbare energie waar er in de geneeskunde niet over gesproken werd de primaire kracht is die alles beheerst! Wat betekent dat? Het betekent dat er helemaal niets fysieks is. ALLES IS ENERGIE.

En de "unified field theory" van de kwantumfysica zegt dat alle waargenomen materie het resultaat is van het ineenstorten van een op golven gebaseerd energieveld. Wat betekent dat er één energie is die alles creëert wat waarneembaar is in het universum. Dit bewijs is een belangrijke mijlpaal in de natuurkunde geweest.

Reiki beoefenaars hebben de mogelijkheid om deze Universele Energie naar de ontvanger te kanaliseren. Studies tonen aan dat aan elke emotie een trillingsfrequentie is gekoppeld, en wanneer we een emotie met een lage vibratie, zoals woede, angst, haat, verdriet, ..... niet verwerken en los laten, dit leidt tot het creëren van dichtheid in ons lichaam. Deze dichtheid is wat de moderne geneeskunde bestempelt als lichamelijke ziekte. Daarom hebben alle aandoeningen een onderliggende emotionele oorzaak dat niets anders is dan een lage trillingsenergie. Reiki of Universele energie is een zeer hoge vibratie op deze energieschaal. Je kunt het zien als onvoorwaardelijke liefde. Reiki verhoogt alle laagvibrerende energie die in de geest en het lichaam aanwezig is en werkt daardoor aan de oorzaak van de ziekte. Eventuele blokkades in de energiebanen van de ontvanger worden verwijderd om een vrije stroom van deze levensenergie mogelijk te maken, die essentieel is voor het algehele welzijn.


Liefs,

Kevin 🌟


#reiki #unifiedfield #torus

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Adem