thumbnail_image1-2.jpg

Illuminatie

De illuminatie is een zeer krachtige verlichtingstechniek uit de Andes.

De techniek zorgt ervoor dat zware energie in het lichaam dat aanwezig is in de onderste 3 chakra’s (de aarde chakra’s) wordt losgemaakt en omgezet kan worden naar lichtere energie waardoor deze terug kan gaan stromen in het lichaam zodat je kan loslaten.

Het is heel belangrijk dat de onderste chakra’s vrij kunnen stromen, en vooral de basischakra omdat je via dit chakra verbonden bent met de aarde. Als deze verstopt zit, kan je niet afvoeren en kan je jezelf niet voeden met de energie van moeder aarde.

 

Zware energie ontstaat meestal door trauma en diepe emotionele imprints vanuit het verleden. En hoe langer je deze vast houdt, hoe zwaarder de energie wordt in jouw fysieke lichaam. Hierdoor kunnen ook fysieke klachten ontstaan. Dus het is heel belangrijk dat je dit kan loslaten. 

 

Tijdens de sessie worden we bijgestaan door de Spirit van Slang en de Draken. De Slang leert je om het verleden los te laten zoals zij haar huid loslaat in 1 keer en brengt diepe heling. 

De Draken vliegen tot in de verdichte dimensies van je lichaam, om de zware energie mee te helpen los trillen zodat het terug kan gaan stromen om losgelaten te worden. Het zijn krachtige liefdevolle wezens die net zoals de Slang diepe heling met zich meebrengen.

 

Ben jij klaar om je verleden los te laten zodat je kan worden wie je werkelijk bent?